Despre noi

Domnul Pop Vasile a condus timp de 30 de ani societatea cooperatista Tehnolemn din Baia Mare.

El a infiintat in octombrie 1993 firma SC MOB SERV IMPEX SRL si a inceput activitatea onorand comenzi de mobila la persoane private. Apoi, in 1994 a fost realizat primul export de mic mobilier.

In anul 1995 i se alatura fiul, Pop Romeo Iulian, urmand, cu ambitie, sa dezvolte impreuna cu tatal sau una dintre cele mai competente firme din domeniul mobilei.

Lucrand preponderent pentru export (95% din volumul productiei) firma a crescut datorita consecventei celor 2 proprietari si datorita investitiilor realizate.

In anul 2002 societatea a reusit sa cumpere cateva din spatiile unde functiona in chirie, deja avand clienti externi stabili, si specializandu-se in special in productia de mese din stejar masiv antichizat.

In decursul anilor (1993, 2002, 2008, 2011, 2014) a implementat cu succes cateva programe cu finantare nerambursabila, in prezent fiind dotata cu utilaje de ultima generatie si avand un sistem integrat de management a deseurilor, folosite integral in productia interna de energie termica.

Pentru viitor, urmarind trendul pietei europene de mobilier, cea care da tonul in materie de design, firma noastra doreste sa isi dezvolte un departament de confectii metalice dotat cu utilaje moderne: taiere cu laser, vopsire in camp electrostatic, confectionare de feronerie pentru uz propriu, dar si pentru vanzare.